hyr en foodtruck

Marknadsför ert koncept genom att skapa ett event och bjud på god mat ur vår foodtruck.

hyr en foodtruck

Marknadsför ert koncept genom att skapa ett event och bjud på god mat ur vår foodtruck.

Foodtruck för event och marknadsföring

Genom att kombinera vår foodtruck och sociala medier får du en visuell, dynamisk och levande kampanj. Våra kunder är inte nödvändigtvis matproducenter utan företag som vill bygga sitt varumärke med oss och vi har över tio års erfarenhet med mycket nöjda kunder runt om i Sverige.

Total mobilitet, utan behov av extern el eller vatten ger dig möjlighet att nå ut till stora målgrupper och unika platser.

the foodtruck company logga svart

Anpassa trucken efter dina behov

Vår hyrtruck används enbart till kampanjer och events. Den är större än de truckar du ser på stan och vi har strävat efter att den ska fungera och se ut som de ursprungliga foodtrucks man hittar i USA.

Vår idé är att det inte bara ska gå att laga god mat i den, den ska också fungera som intresseväckare och reklampelare. Genom att branda trucken med era färger och loggor hamnar fokus och uppmärksamheten på ert koncept, inte bara på eventplatserna, utan även på vägarna runt om i Sverige. Välj själv hur genomgripande kampanjen ska genomföras. Hyr trucken med eller utan personal, med eller utan egen branding, en dag- eller veckovis. Utseendet på bilen, maten och personalen, kan matcha er kampanj. Maten lagas på plats eller förbereds på välrenommerade restauranger.

Trucken kan givetvis även användas för catering vid event eller annan aktivitet. Allt lagas direkt på beställning.

Har du frågor eller vill göra en bokning? Skriv till oss via vårt kontaktformulär.